tiistai 2. lokakuuta 2012

Tiistai on toivoa täynnä!

Eilen jatkui ranskan-perusteet kurssi ja oli kyllä taas varsin hauskaa, ranskan ääntäminen on sellaista naaman venyttämistä että! Tunnilla käydään todella nopeaan asioita eteenpäin, ja opettajamme puhuu melkein koko reilun kaksituntisen vain ranskaa, opettajamme on ihan loistava opettaja ja jotenkin niin intoa täynnä! Kävin myös eilen vanhempieni kanssa katsomassa myytäviä kaksioita, olen siis harkinnut kaksion ostamista, haluaisin todella kovasti ostaa uuden asunnon, koska uusi on aina uusi, mutta budjettiin sopivaa ei ihan ole vielä löytynyt, kävin katsomassa 55m uutta kaksiota mutta siinä hinta oli liian kova, ja sitten 41m asunto oli mielestäni liian pieni. Olen myös harkinnut remontoitavaa asuntoa, mutta kuitenkin haluan asunnon missä asumiskulut saisi pieneksi, edellämainituissa asunnoissa yhtiövastike on 70-80€ ja maalämpöasuntoja. Ei ole mielestäni mitään järkeä ostaa asuntoa missä yhtiövastike heiluu yli 200€ ja siihen vielä lisäksi lainanlyhennykset sun muut. Mutta eiköhän se jossain vaiheessa satu kohalle se minulle tarkoitettu asunto.
Tänään ostettiin matkakaverini kanssa jatkolennot bangkok-kohsamui-bangkok, nyt on kaikki valmiina matkaa ajatellen, nyt vain odotellaan 3kk, että päästään matkaan, ihan huippua!! Nyt uurastetaan hullunlailla töissä ja jouluna tehdään töitä hikihatussa ja sit päästään "kesälomalle" hihii Saara, jos luet tätä, niiiin ooon onnellinen siusta ja meijän matkasta <3 Nyt takaisin töitten pariin ja illalla kansantalous EU:ssa jatkuu verkkoluennolla hmm...
Mulla on ensiviikolla synttärit, ja lähden Helsinkiin juhlimaan niitä vaakunan sviittiin ystävieni kanssa! Ihanaa saada nähdä kaikki helsinki ystävät!!
Pientä vaatekriisiä pukkaa normaalistikin kun joutuu miettii vaatetusta helsingin yöelämään, mutta eiköhän se vaatekriisi siitä suttaannu, tilasin yhen paidan ja jakun asokselta, täytyy toivoa että paita on hyvä niin kriisi ratkaistu! Maanantaina aamulla on kampaaja ja kynsien laitto :)
Suosittelen lukijoita katsomaan x-factoria, loistavaa viihdettä! Ja Demi Lovato on ihan mielettömän kaunis!!!

KohSamui




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pensamiento kiittää viestistäsi :)