torstai 28. maaliskuuta 2013

Ette usko :D

Eilen olin kahvakuulassa töitten jälkeen ja kiukuttelin mennessäni sinne kun en olis halunnut mennä :D mutta menin ja oli helvetin hyvä kahvakuula tunti! jaksoin koko tunnin tehdä 6kg kuulalla! aikasemmin tein, yhden käden liikkeet 4kg kuulalla mut nyt päätin että vedän koko treenin 6kg kuulalla ja oli tosi hyvä treeni ja aamulla kun heräsin niin huh huh että olin paskana!! Mutta arvaatkas mistä löysin aamulla itseni?!? SALILTA!! Minä olen salin vihaaja, mutta löysin itseni salilta aamulla 7 jälkeen :D tää on menny ihan hulluksi tää touhu :D mutta, voin niin hyvin ja mulla on paljon energiaa!
Nyt voin alkaa hyvillä mielin pääsiäisen viettoon kampaajan penkissä:)) töistä suoraan kotiin ja sit odottamaan pääsiäisen vieraita <3

Ihanaa pääsiäistä lukijat <3


keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

BodyCombat!!

BodyCombatti oli hauskaa :D nyt on super kipeet jalat, kädet ja selkä :D oli hauskaa vaihtelua ja oli hauska taistella kuvitteellista vastustajaa vastaan, ja oon varma, että voitin sen :D Tunti oli hyvin raskas fyysisesti, paljon hyppyjä, ja sykettä nostavia osioita, mutta urheilunhan täytyy olla rankkaa eikö? Kiitos Sarille, että hän näytti paikkoja energyllä ja oli hyänä oppaana! Kovasti hän yritti kosiskella minua energyn jäseneksi, energyn pitäisi jo maksaa Sarille tästä mainostuksesta palkkaa ;) Energyn tilat olivat kivat ja sali oli iso, miinusta oli pieni pukkari ja pikkaisen ynseä henkilökunta ja iltaisin hankala saada parkkipaikkaa :(. Plussaa on erittäin hyvät jumppien aikataulut ja keskeinen sijainti!
Tänään menen kahvakuulaan kello 18:00, ja huomenna JOS jaksan niin menen aamulla bodypumppiin vielä energylle, ihanaisen Marin kanssa <3 pitää katsoa fiilikset illan kahvakuulan jälkeen. Toisaalta tekis mieli vetää aamulla tunnin lenkki tuolla ihanassa säässä! Mutta katsotaan! Energiaa on hulluna! Voin todella hyvin! Loistava fiilis! Kyllä tää urheilu tekee ihmeitä mielelle sekä keholle!


tiistai 26. maaliskuuta 2013

100 POSTAUS :D

moikka lukijat! tää on mun sadas postaus, wuuuhuu :D mun elämässä on siis pysyviä harrastuksia! eilen oli kaamee duunipäivä, mun työkaveri on lomautettuna ja minä hoidan hänen reklamaatio asioita, ja oh my God, en tiedä kestänkö kuinka kauan enää. ihmiset on ärsyttäviä, miten ne luulee, että takuu korvaa kaiken? ethän sinä saa uusia farkkujakaan jos kaadut ja niihin tulee reikä, sama juttu jos sun kuulokkeiden sanka katkeaa vahingossa. ihmiset, välillä voi miettiä asioita. haluan siis uuden duunin, duunin jossa voin olla yksin eikä tartte palvella asiakkaita, joku varasto duuni olis jees, tykkään kuitenkin työstä, missä voin konkreettisesti tehdä jotain. nooh katsellaan, jos musta joskus tulis tradenomi(näyttää erittäin kaukaiselta tässä vaiheessa) niin tosin en kyllä haluis olla ehket sillon varastossa duunissa tradenomin koulun käyneenä :D ellen rakastas sitä duunia.
kävin eilen pumpissa, en olis jaksanut mennä, mutta perskutti miehän menin. oli huippua jumpata uusissa vaatteissa, uudet urkkavaatteet motivoi! tänään menen kaverin suosituksesta bodycombattiin ja uudelle salille, luvassa siis uusi jumppa uudella salilla (energy joensuu) jaksoin muuten pumpissa taas paremmin :) loistava fiilis!!!


Les Mills BODYCOMBAT™-tunti sisältää valtavasti voimaa ja energiaa! Karaten, taekwondon, capoeiran, nyrkkeilyn ja muay thain tekniikoita hyödyntämällä haastat mielikuvituksellisen vastustajasi samalla kun kulutat valtavasti energiaa, kehität taitojasi, tulet vahvemmaksi ja itseluottamuksesi kasvaa.


maanantai 25. maaliskuuta 2013

helsinki on ohi, pääsiäinen täältä tullaan!

torstaina menin helsinkiin ja siellä olikin ihana Katja ja Romeo jo vastassa. Kentältä mentiin kauppaan ja kotiin ja sit haettiin Jasper rakas kulta hoidosta<3 Jasper tuli autoon ja sano "kummitäti yllätyyys" :D Katjan lapset onniiin ihania ja syötävän suloisia. Perjantaina sitten aamusta lähdettiinkin shoppailemaan :) Mentiin hyvinkään ostoskeskuksee ja meillä oli tehokasta peliaikaa 3h, ja käytettiin se hyvin :D Ostin Vilasta paitaa (siellä oli kaikki -20%) ostin intersportista björn borgin tennarit valkoiset jossa on lilat tekstit, sekä hikipannat käsiin(lähinnä kahvakuulaa varten kun tunnilla niitä kuulia heilautetaan ranteen päälle niin ei sattus aina niin perkuleesti), sit ostin new yorkkerista 4paitaa, stadiumista 3-urheilutoppia ja urheilushortsit, kappahalista urheiluliivit(siellä oli kaikki liivit 9,90€), sit ostin vielä cubuksesta ulkoilutakin, semmoiset ostokset. Noh lauantaina meninkin sitten Johannan ja Antin luokse, ja käytiin elokuvissa katsomassa Mama-elokuva, se oli kyllä pelottava, suosittelen ;) Lauantaina aamulla lähdin siskoni kanssa ajamaan taas hyvinkäälle, koska unohdin miun lääkkeet sinne. Sen jälkeen mentiin vielä itikseen ja sit menin Tuomaksen luokse ja siellä hengailtiin ja sieltä mentiin yhdessä siskoni ja hänen miehensä luokse viettämään iltaa. Illan aikana mentiin sitten Santa Fehen syömään ja oli tosi hyvää, illan jatkoksi mentiin vielä Bakerssiin :) Oli hauskaa :) Baarista kömmin 03:00 jälkeen johanna ja antin luokse :) uni maistuikin eilen 11 asti. Käytiin ulkoilee ja sit kahvilla ja hakiksen chillissä darra eväillä :D Illalla närästi siihen malliin, että on tullut juotua ja syötyä. Tänään luvassa siis vesikuuri päivä :D Pakko saada vettä elimistöön että lähtee nesteet liikkeelle ja turvotus veks, ennen seuraavaa koitosta! Tänään töitten jälkeen luvassa pumppi islolla, huomenna meen energylle bodycombattiin! ja keskiviikkona olis luvassa vielä jumppa, en oo vaan vielä päättänyt että mihin meen keskiviikkona :) Bodycombatissa en olekaan käynyt vielä, joten huomenna uusi koetus :)))






keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Zumba!

Koulussa tosiaan kulunut kaksi päivää, ollut kivaa vaihtelua työsarkaan! Eilen menin koulusta suoraan näkemään Saria, ja kävin ostamassa rakkaalle Jasperille(kummipoikani) muutaman lahjan :) sekä bambi sai uuden kaulapannan! Sit menin bodytrimmi jumppaan! Olin kyllä ihan kauhusta kankea nimittäin mulla on edelleen sunnuntain pumpista, jalat ihan törky kipeät :D vaikka oon venytellyt! Noh jumppa meni ihan hyvin, vaikka vähän jouduin höllää kyykyissä. Tänään tulin koulusta kotiin ja kotoa jumppaan! Mun piti mennä suunnitelmien mukaan kahvakuulaan mutta päätin kokeilla taas jotain täysin uutta! Joten vuorossa oli Zumba-lihaskunto tunti kesto 1h15min. Tehtiin zumba liikkeitä ja oli hauskaa ja sai tosiaan nauraa itselleen kun ei mennyt ihan aina putkeen! Mutta hauskaa oli! Tehtiin eka puoli tuntia tosiaan vaan zumbaa! Jonka jälkeen lisättiin zumbaan käsi puntit ja tehtiin askel kyykkyjä, hauista yhdistettynä zumba liikkeeseen ja ojentajia ja vipunostoja! Sit tehtiin lattialla kyljet ja vatsat ja venyttelyt!Oli hauskaa vaihtelua! Ja koin että pysyin ihan hyvin kuntoni puolesta mukana :) jee! Zumban jälkeen meni roosan ja Peten luokse moikkaamaan ihanaa Vanessa kummityttöäni ja tarjolla oli myös tortilloja:)) namskis! Oli mukavaa viettää aikaa Vanessan kanssa <3
Huomenna siis Helsinkiin!! Jee!
Nyt unille :)


tiistai 19. maaliskuuta 2013

Blogi hiljaisuus :(

Anteeksi blogi hiljaisuuteni :( oon ollut joka paikassa ja kauhee kiire :( tosiaan! Perjantaina oli kotona leffa ilta ja katsoin uuden sinesent-kauhuelokuvan :( huih se oli tosi pelottava! Piti olla silmät kiinni välillä ja kelata :D Sit katsoin kill for me elokuvan se olikin ihan hyvä :) lauantaina menin töistä suoraan kahvakuulaan! Kahvakuulasta astan luokse etkoille :)siellä syötiin ja laittauduttiin yhdessä ja lähdettiin Johannan ja saaran luokse synttäreille :) tytöt olivat kauniita ja he olivat järjestäneet ihanat juhlat :) kotiin lähdin 22:30 väsymys painoi kun olin ollut koko päivän liikenteessä. Sunnuntaita olin jo odottanut kun kuuta nousevaa koska luvassa oli bodypumppi Marin kanssa! Mari on ihana kun se kehtasi ottaa miut mukaan ja kädestä pitäen se jaksoi opastaa kaikess! Ja ihana kun se kesken tunninkin sanoi että mitä teen oikein ja mitä väärin. Kiitos Mari olet inspiroiva :) ja tietenkin on kiva kun olen saanut uuden ystävän <3 nyt oon koulussa! Tänään ja huomenna! Ja tänään menen koulusta suoraan katsomaan Saria joka toipuu polvileikkauksesta, minulla on hänelle pieni "parane pian" lahja <3 ylihuomenna Helsinkiin ja vielä täytyisi pakata ja sata asiaa hoidettavana ennen lähtöä :D oon vähän alla päin, koska äitini on kipeänä, hänellä on kovia maha kipuja ja vein hänet eilen sairaalaan ja itkin kun hyeena! Tuli mieleen omat muistot kun menin sairaalaan vatsakipujen kanssa ja olikin vakavammasta asiasta kyse, pelkäsin siis äitini puolesta :( noh äiti sai hyvät lääkkeet ja syykin ilmeisesti selvisi. Eilen en päässyt Pumppiin, äitini vuoksi koska hän oli niin kipeänä. Joten vein Bambin 40min lenkille :) mulla on kyllä jalat niin kipeät sunnuntaista että ehkä olisin kuollut eilen! Nytkin on vielä hankala kävellä, istua yms :D
Mutta nyt paneudun opintoihin! Palataan lukijat! Pus!







perjantai 15. maaliskuuta 2013

ja viikko on kohta ohi :)

Perjantaissa mennään, maanantaina kävin bodypumpissa, tiistaina bodytrimmissä ja keskiviikkona kävin kahvakuulassa. Tällä viikolla en ole nähnyt muita kavereita kun Maria eilen ja se minua vähän harmittaa :( Oon ollut töissä, jumpassa ja mennyt myöhimmillään vasta 20:30 kotiin :( mutta oon ollut ylpeä itsestäni tällä viikolla, oon saanut niin paljon hyvää energiaa tuosta jumpasta! Tänään töitä, ja ajattelin mennä äitini kanssa elokuviin tai sitten vuokraamassa elokuvia. Huomenna menen töihin 9-15 sit menen 16-17 kahvakuulaan ja sen jälkeen menen ystäväni Astan luokse, josta suunnataan yhdessä sitten Saaran ja Johannan yhteisille syntymäpäivä kekkereille :) Minä toimitan ihan vaan kuskin roolia, koska menen Marin kanssa sunnuntaina kaislan bodypumppi tunnille ja haluan kuumeisesti mennä, koska Marilla on ihan älyttömästi tieto,taitoa liikunnasta ja etenkin bodypumpista :) niin kiva saada opastusta ammattilaiselta :)
Ensiviikolla aijon jumppailla, myös, mutta pääsen vaan kolmena päivänä jumppaan, koska lähden torstai aamuna helsinkiin, oon niin iloinen :) Maanantaiksi varasin kuitenkin jo pumpin ja tiistain ja keskiviikon vietän koulussa, mutta menen tiistaina bodytrimmiin ja keskiviikkona sit vielä kahvakuulaan. Torstaina sit lähden 11 maissa koneella kohti helsinkiä, ja ihanainen Katja ystäväni tulee hakemaan minua kentältä ja pääsen hyvinkäälle viettämään pari päivää rakkaan Jasperin(kummipoikani) kanssa sekä Romeon ja tietenkin Katjan <3 ikävöin heitä niiin paljon! Perjantaina suuntaan sitten iltapäivällä, kohti helsinkiä ja menen Johannan ja Antin luokse :) Ja lauantaina menen Tuomaksen ja Jukan luokse, ja me mennään myös ulos  siskoni ja hänen miehensä kanssa. Lauantaina menen yöksi Tuomaksen ja Jukan luokse <3 Odotan innolla tulevaa reissua, saa vähän vaihtelua arkeen <3 Shoppailu ei ole nyt minulle päämäärä, vaan se, että saan nähdä kaikkia ihania ystäviä ja omaa siskoa <3

Ihanaa viikonloppua kaikille <3

keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

ajatuksia ystävyydestä..

Oon miettinyt tässä muutaman kuukauden sellaista asiaa miten jotkut ystävyys suhteet ovat muuttuneet miun elämässä ja ajattelinpa ihan avautua miun fiiliksistä. Mulla on elämässä monia ystäviä, kenen kanssa oon tuntenut jo yli 10-vuotta, joidenkin kanssa yli 15-vuotta, joidenkin kanssa oon tutustunut sit aikuisiällä jne. Mulle ystävyys merkitsee paljon ja arvostan miun ystäviä ja koitan parhaani mukaan olla hyvä osapuoli ystävyys suhteessa, soitella, laittaa viestiä, pyytää näkemään ja olla läsnä. Mut miten kauan se ystävyys suhde sitten saa olla yksipuolista? Miten kauan on "normaalia" olla ystävyys suhteessa jos aina vaan minä otan yhteyttä ja teen  aloitteen näkemiseen, puheluun ja viestittelyyn? Tuntuu siltä, että en jaksais aina olla minä joka ottaa yhteyttä, mutta en haluis myöskään luovuttaa, mutta haluaako se toinen? en tiedä, mutta siltä se tuntuu. Mie ymmärrän sen täysin, että elämän tärkeysjärjestys muuttuu ja sen täytyykin muuttua, kun kuvioon tulee tyttö/poika-ystävät, avo/avio-puolisot ja lapset etenkin. Mutta mie en ymmärrä sitä, kun nää ihanat elämää täyttävät asiat on saatu elämään, niin ystäville ei ole lainkaan enää aikaa tai kokee ettei tarvitse enää ystäviä kun siitä kumppanista on tullut paras ystävä. Moni varmasti lukee ja ajattelee, että täällä valittaa katkera sinkku akka :D Mutta joo olen sinkku mutta en katkera. Onko se vaikeaa laittaa yksi viesti toiselle? tai onko se hankalaa soittaa vaikka yksi puhelu kuukaudessa? se jos ei merkitse sinulle se soitto juuri mitään, mutta minulle se on tärkeää. Ja on myös tosi kiusallista minulle, että minä joudun aina ottamaan yhteyttä, koska mulle tulee se olo että tunkeilen. Vai eikö sit ystävyys suhteita tarvii vaalia?

Olen myös kohdallani kokenut sitä, että kun minä oon sinkku niin usein koen myös erilaista kohtelua ystäviltäni keillä on perheet. Jotkut ovat jopa sanoneet ääneen, että on "helpompi" ja luontevampaa olla ihmisten kanssa keillä on sama elämäntilanne kun heillä, eli kumppanit ja lapset. Koen sen jokseenkin loukkaavana, varsinkin jos aijemmin ollaan oltu läheisiä ystäviä, ja enhän minä ole muuttunut, ja miten miut voit ignoorata vaan sen takia, että miun elämään ei ole vielä siunaantunut lapsia ja miestä. Usein myös kuulen lauseen"toivon niin paljon, että löydät sen elämän miehen ja saat lapsia, haluun, että koet tän kaiken minkä mie, siusta tulis hyvä äiti ja ansaitset ihanan miehen" joo kaunis ajatus, mutta se mitä mie toivon kaikkein eniten miun ystäville on se, että ne on terveitä ja onnellisia mikä ikinä ne tekeekin onnelliseksi, ja oikeesti ihmiset hyvät, miettikääpä hetki, ihankun mie en haluaisi löytää sitä elämän miestä ja rakastua, mutta en mie aijo elää miun elämää, joka päivä murehtien siitä mitä kaikkea nyt multa vaan puuttuu, vaan aijon elää tässä hetkessä ja koittaa olla onnellinen siitä mitä mulla nyt on. Toki lapsenkin halua, mutta asiat ei tapahdu aina niin, että kaiken saa mitä haluaa, ja mistä sitä tietää, onko Luoja mulle suonut ees kykyä saada lapsia. Mutta ihmiset hei, miettikää oikeesti.
Mie en halua yleistää, mutta harmikseni olen moista kokenut. Mutta muistakaa ihmiset, vaikka nyt ootte onnenne kukkuloilla puolisoittenne ja lastenne kanssa, niin koskaan työ ette voi tietää mitä huominen tuo tullessaan, ja saatattekin kaivata joku päivä sitä ystävää kehen ette oo vaivautunut pitämään yhteyttä, saatatte kaivata siltä ystävältä olkapäätä mihin nojata.
 Haluun vaan sanoa, että en tarkoita sitä, että pitäs olla ystäviä kymmeniä, mutta edes pari, ja vaalikaa ystävyyttä ja pitäkää huolta ystävyydestä, se on loppuelämän mittainen suhde, ainakin minulle jos annetaan mahdollisuus.

Ja kiitos teille perheelliset ja parisuhteessa olevat ystävät kenen elämässä saan olla mukana, se on mulle ihan erityisen tärkeää vaikka itse olenkin "vaan" sinkku.




tiistai 12. maaliskuuta 2013

Pumppi Pumppi Pumppi!

Joo siis neiti vähän innostu pumpista :D oli oli oli ihan huippu kivaa!! Meen uudestaan heti sunnuntaina Mari neidin kanssa(kaislalle) sekä maanantaina omalle islolle taas :) Tykkäsin niin kovasti!!! Tällä viikolla aijon urheilla paljon! Eilen oli pumppi, tänään bodytrimmi, huomenna kahvakuula. Torstai ja perjantai taukoja, mutta lauantaina taas kahvakuula ja sunnuntaina pumppi :) Eli tälle viikolle jos vaan toteutan kaikki nuo niin tulee jumppa kertoja 5 :) eli se kompensoi viime viikon vähäistä jumppa määrää :) Oon niin innoissani! Tuo pumppi on hyvä koska mielestäni korvaa salitreenin jossain määrin ja kivaa saada oikeesti kunnon lisakuntotreeni kun suurin osa jumpista on aerobic painotteista :)
Menin pumppiin ja kysyin heti muilta, että voisiko joku jeesii painojen laiton kanssa ja neuvoa, että kuinka paljon kandee laittaa jne :) Niin moni innokas oli heti siellä auttamassa ja kertomassa kuinka paljon kannattaa laittaa ekana ja opettivat miten ne laitetaan kiinni ymsymsyms! Ihana meininki sanon minä! Moni heti rupes juttelee missä jumpissa siellä käyn muuten ja mikä on lemppari ja kaikki sanoivat että varmasti rakastun pumppiin ja niin tein :)
Aluksi askellettiin steppi laudalle noin 15-20minsaa lämmittelynä vain. Askeleet olivat suht helppoja ja pysyin aika hyvin mukana! Hikihän lämmittelyn jälkeen tuli :) Sen jälkeen ruvettiin tekee, kyykkyjä, soutuliikkeitä, maastavetoa, hauista, rintaa, pystypunnerrusta yms(anteeks en muista kaikkien liikkeiden nimiä). Ojentajat tehtiin käsipainoilla :) Ja vatsat tehtiin jalat steppilaudan päällä! Lopuksi tehtiin venyttelyt! Jumpan kesto oli 1:15 minuuttia ja se oli aika sopiva! Ehdittiin tekee kaikki lihakset läpi :) Mulla paikat ei oo erityisen kipeät, joten mietinkin tässä, oliko mulla liian pienet painot? Tanko jos painaa sen 2kg? ja sit mulla oli painoa tangolla 7kg, eli 9kg painanut se helahoito. Jaksoin tehdä toistot suht hyvin, mutta kyllä jouduin viimeiset toistot tekee hammasta purren. Vinkkejä otetaan siis vastaan :)









Lämpimästi kaikille suosittelen pumppia :)) Nyt on hyvä fiilis, taas teht jotain ja lähdetty omalta mukavuus alueelta :))

Hei lukijat, oon unohtanut kertoa, että 2.4 mulla on tatska aika :))) Uuusi tatska tulee korvan taakse ;)

maanantai 11. maaliskuuta 2013

Uusi viikko ja uudet haasteet :)

Uusi viikko alkanut hyvin fiiliksin :) Perjantaina juhlittiin kavereiden kanssa meillä ilman mitään hyvää syytä, oli vaan kiva olla kavereiden kanssa meillä, ja ruokana oli, kinkku ja jauhelipiirakkaa sekä mustikkapiirakkaa :) Sit oli boolia :) ja tietty irtonamut ja sipsit :) Oli oikein mukavaa, Sari oli vähän niin kun kuskina ja itse ainakin pääsin vasta vähän ennen yhtä baariin :D ja myönnän olin huppelissa xD Lauantaina sitten kello 12:00 menin matkahuoltoon hakemaan Rikun ja Rasmuksen luokseni ja käytiin elokuvia vuokraamassa, vuokrattiin muutama leffa, laitan kuvat alle (ei ollu miun lempileffoja) :D ja nukuinkin leffojen parissa pari tuntia. Sen jälkeen oli pakko lähteä ulkoilemaan ihanaan säähän Bambin kanssa :) Ulkoiltiin melkein tunti ja oli aivan ihana sää :) Illalla syötiin ja katottiin komedia leffoja ja käytiin nukkumaan :) Sunnuntai aamuna heräsin 07:45 ja ulos lenkille Bambin kanssa sit pojat herätin ja lähdettiin auton tankkaukseen ja vietiin leffat ja suunnattiin Rääkkylään poikien kotiin.. Siellä rakas tätini oli tehnyt kaikkea hyvää ruokaa <3 oli itse tehtyjä lihapullia, perunoita, makaronia, salaattia ja sain kotiini viemisiksi vielä ison itse tehdyn lanttulaatikon :P Namskis! Rääkkylästä suoraan ajelin kentälle hakemaan vanhempiani, ja oli ihana nähdä äiti ja isi <3 Äitiltä sain ihania tuliaisia :) Reebokin pinkin treenikassin, lancomen ripsivärin, suklaata ja pari paitaa ja legginssit :) Aaaw, äiti on ihana <3 Sit suuntasin jo ihanaisen Marin luokse(tutustuin häneen muutama viikko sitten) kynsihommiin, mulla ei oo koskaan menny kynsissä 3tuntia :D mutta nyt meni, höpöteltiin ihan hulluna kaikkee niin aika meni siivillä :D Mari on ihana tyttö ja sain häneltä paljon vinkkejä urheiluun ja sovittiinkin että ensiviikolla mennään yhdessä urheilemaan <3
Viime viikolla kävin kaksi kertaa vaan jumpassa mutta joka päivä tuli sit lenkkeiltyä tunti.
Tänään meen ekaa kertaa pumppiin ja jännittää tosi paljon :)
Tällä viikolla aijon urheilla paljon koska viime viikolla oli urheilusta liian paljon taukoja :(
Lauantaina on myös kahden ystäväni syntymäpäivät, mutta menen juhliin autolla, koska oon tosi paljon juhlinut muuten xD ja sitä seuraavan viikonlopun olen helsingissä, niin hyvä vähän leppuuttaa maksaa ja kukkaroa :D




Katsottiin myös kolmas elokuva, mutta en muista sen nimeä, siinä tapahtu ydinräjähdys jossain ja ihmiset jäivät jumiin jonnekkin kerrostalon kellariin ja ne loppujen lopuksi joutuivat taistelee toisiaan vastaa jne, oli ihan katsottava leffa, vähän ahdistava kylläkin!


perjantai 8. maaliskuuta 2013

!!!!

Eilen olin jumpassa jaksoin mennä, ihme kyllä! Sit tuli Sari ja roosa meille leipomaan avuksi! Sit leivottiin! Sit rusketuttiin! Sit värjättiin kulmia! Sit nukuttiin Sarin kanssa! Tänään tulin töihin, sit hermostuin koska moni tän iltaisiin juhliin tulijoista ilmoitti että eivät pysty juomaan syystä tai toisesta! Ja osa perui tulonsa! Sit suututti olin ostanut booli tarpeet 12-hengelle ja nähnyt paljon vaivaa illan juhlista! Noh näillä mennään!
Huomenna saan taas rikun ja Rasmuksen luokseni yhdeksi yöksi! Ja sunnuntai onkin täynnä ohjelmaa!
Yritän nauttia tästä illasta vaikka nyt kiristää!





torstai 7. maaliskuuta 2013

Laiskimus on toinen nimeni.

En mennyt eilen kahvakuulaan koska oon laiskimus jälleen kerran :D ja söin makkaraperunoita illalla vaikka mun piti tehdä lehtipihvejä ja salaattia :D Noh mutta oon lenkkeillyt eilen yhteensä 1 tunnin joten oon onneks vähän jotain kuluttanut. Mulla on kauhee olo. Oon syönyt epäterveellisesti monta päivää, naamassa on finnejä, iho on valkoinen ja on läski olo. Tänään mie meen jumppaan, ihan oikeesti :D Tälle viikolle jumppakertoja tulee vaan 3, ja mua hävettää. Miksi oon ollut laiska? Vaikka peilistä kun katson huomaan että jumppailujen vuoksi mun hartiat ja olkapäät on selkeesti pienentyneet ja oon saanut kuntoa kasvatettua. Mikä mut tällä viikolla on ajanut näihin huonoihin valintoihin, että oon syönyt epäterveellisesti ja en oo liikkunut tarpeeksi? Oon pettynyt itseeni. Oon just taas se sama itsekuriton tyttö joka elää minun sisällä, en halua olla se. Haluan voida hyvin ja näyttää paremmalta. Puuuh. :( Lupaan, tehdä muutoksen, ja voida paremmin syömällä terveellisesti ja urheilemalla, pidän itsestäni silloin enemmän, olen iloisempi, energisempi ja näytän paremmalta. Lupaan nyt tällä viikolla urheilla 3 päivänä joka on liian vähän, mutta lupaan että ensiviikolla käyttäydyn jumppailujen suhteen paremmin.


keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Arjen pyöritystä..

Eilen menin töistä kauppaan ja kävin ostamassa perjantaina bileitä varten leipomisvehkeitä :) Ajattelin tehdä, jauheliha-aurajuustopiirakkaa, kinkkupiirakkaa ehkä mustikka piirakkaa ja sitten perus sipsit ja karkit ja hei muuten teen boolia :) Mun lempparibooliin kuuluu, kirkasta viinaa, omenalikööriä ja spriteä ja limeä sekään ja jäitä :) siitä tulee kiva raikas booli ja hyvänmakuinen! Eilen kävin bodytrimmi jumpassa, olipas mukava jumppailla kun oli uusia jumppavermeitä :) Eilen sain onneksi Nooran illalla seuraani, koska vähän tylsää olla yksin aina vaan kotona, vaikkakin se tuli vasta 21:00 :D Tein eilen, lasagnea, mutta ei ollut hyvä idea jättää sitä uuniin hautumaan ja vetäytymään koska lasse teki tenät ja se oli kivaa ja littanaa :( Ei ehditty Nooran kanssa muuta ihmeitä kun  juteltiin ja mentiin nukkumaan 22:30 :) Aamulla herätys 06:30 ja ulos lenkille bambin kanssa <3 Lunta oli satanut ainakin 5cm, oli raskasta ja ärsyttävää tarpoa hangessa, mutta Bambin onneksi, pakkasta oli vain -6 astetta :) Tänään töistä kotiin ja sit kahvakuulaan ja illan saan nauttia Sarin hurmaavasta seurasta :))
Huomenna on leipomispäivä ja esivalmistelut perjantaille ja tietenkin töiden jälkeen ekana jumppatuokio :)
Pienesti on vielä vaatekriisiä, mutta jospa se selviää huomenna :)

 Mukavaa keskiviikkoa <3






tiistai 5. maaliskuuta 2013

I'm so lazy!

En mennyt eilen jumppaan koska väsytti ja halusin vaan syödä ja piti lämmittää takkaa 4-tuntia ( joojoo seli seli ) :D tää oli nyt eka kerta puolen vuoden aikana kun en mennyt vaan lusmusin! En mennyt vaikka piti mennä! Oon supertuhma!
Lupaan itselleni että menen sit keskiviikkona millon mun ei pitänyt mennä! Oon vihainen nyt itselleni kun en mennyt ja joudun nyt keskiviikkona menemään kahvakuulaan! Eri 3-raskasta fyysistä lihaskuntopainotteista treeniä peräkkäin!
Tänään bodytrimmi, huomenna kahvakuulaan ja torstaina step lihaskuntoa ja sunnuntaina muokkaus.
Nyt ryhdistäydyn, lupaan.

Osasin lämmittää takkaa :D ja bambi kulkee mukana töissä <3
Haluaisin ostaa biancon farkkukiilapohjat jotka tais olla pari vuotta sitten niillä myynnissä! Mulla oli noi mut ne meni rikki! Ja ne oli mun lempparit! Jos jollain myytävänä ota yhteyttä! Koko 38-39 :)





sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Mukava viikonloppu on ohi :(

Viikonloppu on ohi, perjantaina pojat tosiaan tuli viikonlopun viettoon ja illalla käytiin viemässä vanhemmat lentokentälle ja vuokraamassa elokuvia, vuokrattiin, the bite, hai elokuva ja sitten paranormal activityn parodia. Elokuvat oli ihan hauskaa viihdettä, mutta en ehkä itse valitsisi moisia, mutta saivatpahan pojat katsoa nitä halusivat. Lauantaina oli herätys anivarhain 07:30 ja bambi lenkille, ja pojille aamupalaa, ja sit suunnattiin keskustaan näkemään roosaa ja vanessaa <3 käytiin syömässä sinetissä ja ostin pojille uuden ps3 pelin :) oli mukavaa! Alkuillasta mentiin sitten veljeni luokse joka teki meille herkullista pitsaa ja leikittiin bambin kanssa. Illalla katsoimme taas elokuvia, luvassa oli stolen elokuva joka oli erittäin hyvä, sekä the looper!! Suosittelen edellä mainittuja elokuvia suuresti!
Sunnuntai tuli ja olin tohkeissani!!! Nimittäin suuntana oli poikien vienti äidilleen kuopioon sekä astan kanssa himoshoppaus päivä MATKUKSESSA!!! Aaaaw!!
Oli huippua! Kierreltiin ekana vaateliikkeet ja sit mentiin syömään ja sit ikeaan ja sit kotiin :D aikaa vierähti 4 tunita :) Matkuksessa löytyi kaikki mieleiset vaatekaupat mitään en juuri jäänyt kaipaamaan, paitsi ehkä zaraa :)
Alla hieman kuvia ostoista :) kuvaa en saanut vielä otettua kahdesta vaaterekistä mitä ostin itselleni, yhden jo sellaisen omaan, mutta, lisää täytyi saada, kun kaapit tursuaa! Mutta siihen tulee muutos kylläkin keväällä kun pidän heidin oman jättikirppiksen :D

Kuvaa elokuvista sekä ostoksista ;)
Paidat löytyi ginasta, persikan värinen ja vihreä. Stadiumista(joka on mun top numero 1 paikka) löytyi, urheilu huppari, shortsit jumppaan, urheiluliivit, ja hikipanta! "Uggit" niiteillä ostin muistaakseni öö, misusta?:D meikit make up storesta, oli muuten hyvä palvelu! Kaulakoru rukousnauhan tyylinen oli jostain ihanasta hely liikkeestä missä moni oli -50%! New yorkkerista ostin harmaan hupparin ja sain mustan puuvilla nahkamekon joka on myös new yorkkerista. Ikeasta ostin, kaksi piirakka vuokraa, kaksi sipsikulhoa(tai hedelmä) :D booliastian, sekä hengareita, ja kaksi tosiaan vaaterekkiä! Tyytyväinen olen ostoksiini ja ihanaan shoppailu seuraani <3

Osa kuvista vinottain, en jaksanut käännellä :D

Ensiviikolla, urheilua, täytyy vähän vaan soveltaa koska on myös bambin hoito :) mutta oon suunnitellut kaiken, että oon joka paikassa ja bambin hoito on tietenkin tärkein asia! Jumppa kertoja ensiviikolle tulee 4 :) ja perjantaina muuten vähän kavereita hyvää, ja leivon herkkuja ja juodaan viintä :)

Mukavaa sunnuntaita, tää menee nukkumaan olen ihan väsynyt!

































perjantai 1. maaliskuuta 2013

Ah viikonloppu!

9 päivää putkeen liikuntaa, työt ja koulut. Oon hiukan nyt Levon tarpeessa !! Nyt on Riku ka Rasmus takapenkillä! Ja suuntana kauppa, koti ja filmtown! Sit hölläillään viikonloppu! Kävin aamulla kampaajalla, ja luotto kampaajani Johanna loihti mulle taas ihan mahtavan tukan!! Uudet punaiset jatkot napsahti päähän kun nyrkki ;) Johanna oot mielettömän lahjakas :) ensiviikolle täytyy tehdä aikataulutus koska niin paljon tehtävää, muistettavaa ja unohtamatta urheilua! Tahti on nyt 4krt viikkoon jumpat! Mut joo eiköhän tästä selviä! Ristiselkä vihoitellut pari päivää ja etenkin eilisessä Step lihaskunnossa, meinasi itku tulla :/ toivottavasti muutaman päivän lepo auttaa <3